Da, teško je pronaći kozmetičke preparate za bebu koji ispunjavaju vaša očekivanja. Zato je The Golden Toddler brend odlučio da svim mališanima pruži najbolju moguću negu uz 100% prirodne, ručno rađene kozmetičke preparate nenadmašnog kvaliteta. 

The Golden Toddler brend je novi član porodice brendova The Golden Spartan i The Golden Goddess, čime je ponuda kozmetičkih preparata kompletirana za sve ukućane – mališane, mamu i tatu. 

Kako je nastala inspiracija za The Golden Toddler brend?

The Golden Toddler brend je nastao kada su osnivači, nezadovoljni ponudom komercijalnih kozmetičkih preparata na tržištu, odlučili da sami naprave nešto potpuno prirodno za svoju decu, kao i decu svojih prijatelja. 

Nakon godina iskustva odlučili su da svakom detetu pruže ono što imaju njihovi mališani, a to je kozmetika koja će biti njihov “najbolji drugar” tokom bezbrižnog odrastanja. 

Pored toga, lavina pozitivnih komentara i oduševljenja na kvalitet The Golden Spartan i The Golden Goddess brendova samo su bili dodatni podsticaj za dalji razvoj.

Iz svega toga proizašla je inspiracija za kreiranjem linije kozmetičkih preparata koja će u potpunosti odgovoriti na sve zahteve bebine nežne kože.

 

Zašto se The Golden Toddler razlikuje od ostalih kozmetičkih preparata?

“100% prirodno” etiketa koju viđate na preparatima često ne odgovara stvarnim sastojcima, ali kada The Golden Toddler brend naglasi 100%, upravo to i misli – 100% prirodno bez ikakvih kompromisa. 

Svaki preparat pravi se ručno u kontrolisanim šaržama, sa puno ljubavi i pažnje kakvu naši mališani zaslužuju svakoga dana.

Svi proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti!

 

The Golden Toddler aktivno sarađuje sa vrhunskim pedijatrima

Saradnja The Golden Toddler brenda i cenjenih pedijatra bazira se isključivo na zajedničkoj želji da mališani budu zdravi, negovani i bezbrižni. 

Pedijatri znaju da je za nežnu i osetljivu kožu beba potrebno odabrati samo najbolju negu, jer je bebina koža i do 10 puta tanja i osetljivija na spoljašnje uticaje. Pored toga, još uvek nema formiran prirodni zaštitni omotač sa optimalnom pH vrednošću od 5,5. 

U dugogodišnjem radu sa decom, važno je prepoznati kvalitet i ono što je najbolje za njih, a The Golden Toddler ima potpunu podršku pedijatra!

Nema ništa vrednije u našim životima od naših mališana, a The Golden Toddler svako dete doživljava kao svoju porodicu. 

Zato će nastojati da čine apsolutno sve da budete zadovoljni, a vaši mališani srećni, zdravi i negovani.

Pošto znamo da i vi želite samo najbolje za svoju decu, pripremili smo vam asortiman The Golden Toddler kozmetičkih preparata po najpovoljnijim cenama, a željene artikle isporučujemo do vašeg praga u najkraćem roku!