Održavanje zdrave i blistave kože je veoma važno, jer je zdrava koža jedan od najvećih pokazatelja koji nam govori da li smo zdravi i iznutra. 

U stvari, koža je najveći organ celog našeg tela, tako da bismo se prema njoj trebali odnositi sa posebnom pažnjom.

Rutina za negu kože je dobra samo onoliko koliko su dobri preparati koje koristite. Dok kvalitetni preparati mogu pomoći vašoj koži da izgleda bolje, kako sada tako i u budućnosti, proizvodi lošeg kvaliteta mogu biti neefikasni, pa čak i naneti štetu vašem zdravlju. 

Upravo iz tog razloga je i nastala Moja kozmetika – linija potpuno prirodnih preparata namenjenih održavanju higijene i negovanju kože.

Moja kozmetika – dobrodošli u svet zaljubljenika u prirodu 

Kada čujete da neko govori “zdravo”, obično pomislite na hranu. Međutim, često se zaboravlja – zdrav način života je mnogo više od uravnotežene ishrane.

Stvar je u tome da budete zdravi iznutra, spolja, ali i da živite u zdravoj sredini. 

Moja kozmetika je brend koji se brine upravo o tome – o vašem zdravlju i o zdravlju životne sredine, jer naši preparati ne sadrže hemijska sredstva koja se uobičajeno nalaze u kozmetičkim preparatima. 

Priroda nam pruža pravo bogatstvo, a Moja kozmetika crpi inspiraciju za svoje proizvode iz nje.

Ko stoji iza brenda Moja kozmetika?

Nije slučajnost što je Moja kozmetika osvojila mnoga srca od samog debitovanja na tržištu kozmetičkih preparata. 

Iza brenda stoji čitav tim vrednih, ambicioznih, mladih ljudi, punih entuzijazma i ljubavi prema prirodi i svemu onome što čini prirodu – biljke, ljudi, ljudske potrebe i životna sredina. 

Sa druge strane, iza svakog pojedinačnog kozmetičkog preparata odgovorno stoji farmaceut, koji pravi formulaciju sa posebnom pažnjom prema svemu navedenom. 

Farmaceut izučava, formuliše i ručno izrađuje svaki kozmetički preparat posebno, kako biste vi mogli da dobijete isključivo najčistiju, najprirodniju, najkvalitetniju i najpristupačniju kozmetiku.

Izbor prirodnih proizvoda za negu kože je esencijalan za vaše sveobuhvatno zdravlje, ali zašto?

Manja izloženost hemikalijama

Ukoliko imate osetljivu kožu onda znate koliko lako se iritira, a proizvodi za negu kože sa hemikalijama i drugim sastojcima poput benzoil peroksida, koji se koristi za lečenje akni, često ostavljaju kožu suvom, crvenom i bolnom. 

Možete pronaći prirodne alternative svim proizvodima za kožu, bilo da želite da se rešite mrlja, bora ili samo želite da se u svojoj koži osećate čisto i zdravo. 

Preparati iz prirodnih izvora nisu samo efikasni, već i veoma nežni prema vašoj koži!

Vaše telo upija manje štetnih hemikalija

Naša koža je jedino što štiti unutrašnje organe od spoljašnjeg uticaja. Međutim, kada koristite proizvode pune hemikalija ti štetni sastojci će se apsorbovati u vaše telo putem kože.

Nije značajno samo kada jedete zdrave namirnice – i kožu trebate hranite na isti način!

Ne zaboravite: Hemijski toksini iz proizvoda za kožu su vrlo štetni i destruktivni, dok su prirodni proizvodi napravljeni od ekstrakata cveća i biljaka namenjeni za ishranu i zaštitu naše kože.

Prirodni proizvodi za negu kože su bolji za životnu sredinu

Prirodni proizvodi za negu kože mnogo su bolji po životnu sredinu u kojoj vi i vaša porodica živite, rastete i razvijate se zajedno.

Korišćenje proizvoda koji sadrže hemikalije, poput parfema i dezodoransa, mogu biti toliko štetni i razorni za okolinu skoro kao i sam proces njihove proizvodnje. 

Kompanije su opsednute rečju “prirodno”, pa misle da mogu staviti nekoliko prirodnih sastojaka u svoj proizvod kako bi dobio taj epitet. Međutim, Moja kozmetika je potpuno prirodna kozmetika, a kao brend odgovorno stojimo iza svakog svog proizvoda koji stigne na vašu kućnu adresu!

Da li i vi želite samo prirodno za sebe i svoju porodicu?

Pogledajte našu ponudu i izaberite proizvod koji želite!