Da li ste nekada poželeli da budete večno mladi? Iako potraga za eliksirom mladosti traje od prvih dana naše civilizacije, i dalje nismo puno bliži otkrivanju tajne kako usporiti starenje. Međutim, znamo da nam sama priroda pruža sastojke koje imaju benefite za sveobuhvatno zdravlje organizma, i kao takvo može održavati našu kožu mladolikom tokom decenija koje su pred nama. 

Zato upoznajte Aronica Natural – domaći brend koji sve darove iz prirode pakuje zajedno u jedan kozmetički preparat za ishranu i hidrataciju kože. Inspiraciju crpe iz ljubavi prema prirodi naše zemlje, a žele da je podele samo sa onima koji poštuju prirodu i veruju u njene jake isceliteljske moći. 

Veganski proizvodi potpuno prirodnih sastojaka

Sa ponosom ističemo: Aronica Natural kozmetika je veganska, odnosno ne sadrži sastojke životinjskog porekla, kao ni gluten! Korišćenje prirodnih proizvoda ne znači kompromis u pogledu kvaliteta vašeg režima nege tela. Baš naprotiv – izbacivanjem štetnih sastojaka koji se uobičajeno nalaze u kozmetičkim preparatima uticaće na smanjenje crvenila, iritacija i akni, a fine linije i bore će postati manje vidljive. 

Proizvodnja Aronica Natural kozmetičkih preparata se odvija po HACCP sistemu i svi proizvodi poseduju bezbedonosne sertifikate

Kako se proizvode i pakuju Aronica Natural kozmetički preparati?

Proizvodnja se odvija potpuno prirodnim putem – sve se ručno pregleda i taloži, bez filtracije i rafinacije. Aronica Natural kozmetika sadrži visok procenat aktivnih sastojaka iz organski uzgajanog lekovitog bilja. 

Mešavina baznih i eteričnih ulja napravljena je tako da, pored maksimalne nege koju pruža vašoj koži, bude ukombinovana i u skladu sa aromaterapijom. Ovakvim usklađivanjem podstiče se fizička, emocionalna i psihička ravnoteža, osvežava se umorni organizam, smiruju prenadraženi nervi i poboljšava raspoloženje.

Kontrolu svakog proizvodnog procesa obavlja master biohemije, doktorand hemijskog fakulteta!

Aronica Natural kozmetika se izrađuje u malim serijama kako bi se obezbedila maksimalna svežina. Tajni sastojci ove prirodne kozmetike su najkvalitetnija ulja i biljni prahovi, koje tim iza Aronica Natural brenda proizvodi sam, kao i organska eterična ulja. 

Svako želi samo najkvalitetnije, samo najprirodnije za sebe i svoju porodicu. Obezbedite svoje prirodne kozmetičke preparate na vreme i pogledajte naš asortiman Aronica Natural kozmetike po najpovoljnijim cenama, a mi ćemo vam isporučiti željene artikle do kućnog praga!