Samoizražavanje je ono što nas čini posebnim. Zato volimo šminku. Hajde da budemo ono što zapravo želimo.  Zahvaljujući  Rimmel London brendu svaka nijansa izazivaće vas da pronađete granice svoje lepote, namigujte i smejte se uz neverovatne Rimmel proizvode koji nisu testirani na životinjama.

Prikaz 1–12 od 170 rezultata

Rimmel je osnovan u Londonu 1834. godine kada je šminka imala potpuno drugačiji sastav nego danas. Stalna potreba za pomeranjem granica dovela je Rimmel do stvaranja prve prirodne maskare koja je zamenila maskaru napravljenu  sa živom.

Rimmel je bio preteča u stvaranju proizvoda za higijenu i kozmetiku. Shodno tako dugoj tradiciji, danas sa punim pravom možemo reći da je Rimmel  jedan od najboljih brendova.

Zahvaljujući Rimmel London inovacijama, ljubitelji kvalitetne šminke imaju priliku da istražuju nove verzije svog izgleda:

„Svako ima pravo da iskaže sebe, samo biramo različitu šminku kako bismo to učinili.“

Rimmel je poznat po tome što se već 25 godina bori protiv testiranja kozmetičkih proizvoda na životinjama i trudi se da kozmetička industrija bude savršeno mesto za stvaranje magije. Zbog toga, Rimmel London  brend ne možete pronaći na tržištima gde se i dalje vrši testiranje kozmetičkih proizvoda na životinjama.